fbpx

– OUTLET PRISER

VÆG-TIL-VÆG TÆPPER

Væg Til Væg Tæpper er GUF til din sjæl, dit hjem og dine fødder!

Væg-til-væg tæpper kan virkelig ændre dit hjem. Den bløde og dejlige belægning har et hav af komfortable fordele.

Tag et kig ind i vores brede sortiment fra Danmarks største og billigste Outlet. Finder du ikke det du søger online, kig ned i vores butik; Hvor nye produkter ugenligt kommer hjem.

Søg

Lim

Trappeskånere

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig her og være en af de første til at modtage inspirerende tæppetrends, nyheder og specielle tilbud. Vi sender løbende rabatkoder ud. 

Måler, Bringer og Installere

Hos Tæppelager klare vi det hele. Få et inspirerende hjemmebesøg af vores gulv ekspert og få hjælp og vejledning. Vi ved at udskifte ens tæppe eller gulv er en stor opgave. Derfor er vi her til at hjælpe dig igennem hele processen.

SERVICES

Tæppelageret tilbyder en bred scare af services. Vi sikre dig, at du med garanti får et gulv, vinyl eller tæppe efter din smag. 

Gratis fragt

Ved ordre over 4500,-

GRATIS OPMÅLING

+10% rabat

Prismatch

Vi matcher laveste pris

Gratis prøver

Op til 5 gratis prøver

Returpolitk

30 dags returret

Tæpperne er behagelige at gå eller lege på, de er lyddæmpende, og de holder på varmen. Vælger du det rigtige væg til væg-tæppe i forhold til dine behov, får du en løsning, du bliver glad for i mange år fremover.

Men hvad skal du vælge?

Væg til væg-tæpper er kommet tilbage for at blive! Vi sælger enorme mængder af tæpper. Dette skyldes vores sortiment som dækker hver smag. Væg til væg-tæpper fås i forskellige slidstyrke, farver, tykkelse, blødhed og kan tilpasses hver en form.

Tæpperne giver en komfi til at lege eller gå på. De er lyddæmpende og sikre du holder varmen.

Men hvad skal jeg vælge? Hvad dækker mine behov.

Bare rolig, inden du færdig med at læse her har du styr på alt. Ellers er vi mere end

Hvor skal jeg starte?

Overordnet findes der 2 tæppetyper. De tuftede og de fladvævede.

Et tuftede tæppe er trådt skudt ind i et klæde, som holder på det hele. Her oplever du trådende sidder i løkker. I et fladvævet er de trådet ind i hinanden.

Så hvad er hvad?

De tuftede tæpper er ofte de langhåret og bløde varianter. Hvor de fladvævede ja ha er mere flade. Men det gør også de fladvævede tæpper mere slidstærke.

Så vores råd er: Hvad bruges rummet til? Er det en motorvej af trafik? Har i en barnevogn der køre på det? Er der risiko for fodtøj og madrester? Forslår vi et fladvævet.

Er det luksus til fødderne i ønsker i hjemmet, er det et tuftede tæppe, som er sværere at rengøre, men giver en følelse af luksus og varme.

Hold på varmen og spar på pengene med væg til væg tæppe

Væg til væg gulvtæpper hjælper på at holde varmen. Installere væg til væg-tæpper og hold varmen om fødderne. Forstil dig en sweater for fødderne. Det isolerer og holder på varmen rigtigt godt. Specielt i de gamle huse uden gulvvarme som i gamle murermestervillaer, hvor man i gamle dage ikke gjorde så meget ud af isolere vil dette være en dejlig forbedring for fødderne.

Hvordan påvirker Tæpperne min asma? Eller allergi?

Døjer du med allergi eller Asma? Bør du sætte dig grundigt ind i valget af tæpper inden køb. Der er både fordele og ulemper. Fordelen er at de samler og holder på de små partikler som ellers vil være i luften.

Det betyder at, du skal støvsuge ofte, ellers ville partiklerne stige til vejrs igen, hver gang du går på gulvtæppet. Støvsug ofte og kom problem i forkøbet.

Vi anbefaler Astma-allergier vælger glatte gulvtæpper henholdt rengøringen. Dette forslår Astma-allergi Danmark. Det betyder et kortluvet tæppe er det rigtige valg.

Pleje & rengøring kan forlænge tæppet.

Støvsug hyppigt og forlæng levetiden. Har du et væg til væg-tæppe? Sørg for at støvsuge det ofte. Dette hjælper mod at eventuelt skidt ikke bliver i tæppet og laver pletter eller anden misdannelse. Hold det i skak og sikre et sund og vedligeholdt tæppe. Spilder du vækster bør disse fjernes hurtigst muligt. Læs eventuelt vores guide her.

Læg selv tæppet, eller lad os gøre det

Kan jeg selv ligge mit væg til væg-tæppe? Svaret er Ja det er absolut en overkommelig opgave. Det afhænger dog af tæppetypen du vælger. Men har du skruet hænderne godt på, kan det bestemt lade sig gøre.

Se vores videoer, hvor vi skridt for skridt gennemgår hvordan du bedst muligt ligger dit eget gulvtæppe.

Men inden du træffer beslutningen overvej om du er tryk ved at opmåle? Samlinger? Tilpasninger? For skære man forkert er der ingen vej tilbage. Vi kigger gerne forbi inden du træffer denne beslutning.

Book et gratis besøg af Gulveksperten

Du kan altid bestille et gratis og uforpligtende besøg af vores gulvekspert.

 

Book en gulvekspert her. Eller tag forbi tæppelager i Herlev.

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.