fbpx

– OUTLET PRISER

Filter
search
Price
Vælge Materiale
Vælge Farve
Rulle brede
search
Price
Vælge Mærke
Vælge Farve
Rulle brede

Måler, Bringer og Installere

Hos Tæppelager klare vi det hele. Få et inspirerende hjemmebesøg af vores gulv ekspert og få hjælp og vejledning. Vi ved at udskifte ens tæppe eller gulv er en stor opgave. Derfor er vi her til at hjælpe dig igennem hele processen.

Vinylgulve kommer i mange farver og mønstre. Det er næsten kun tankerne der sætter begrænsningen. Gulvet er behageligt, blødt og godt for akustikken. Og alsidigt til mange hjem.

Hvad er vinyl?

Vinylgulve blev efter krigstidens valg fremfor linoleum. Vinyl er en plasttype også kendt som polyvinchlorid eller PVC. Det fås i flere varianter og anvendes bl.a. i emballage og elektronik.
Vinyl er superegnet til gulve, da det er stærkt og bestandigt. Førhen gav plastikken problemer med forsterskader og forplantningsevnen. Men ftalaterne er ude af alle EU-produkter. Derfor forslår vi også at du holder øje med at dit næste vinylkøb er produceret og solgt i EU. Det sikrer dig nemlig et nyt gulv uden alverdens gavestoffer

De fås både i Ruller, planker og fliser. Har du en af ​​de sidste 2 løsninger i dit hjem? Ja så kan man muligvis udskifte det slidte område.

Hvad er fordelene ved vinylgulv?

PVC-gulve har utroligt mange fordele. Bl.a. er prisen en af de største faktorere for valget. Gulvet er nemlig billigt, og forholdsvis let selv at ligge. Dertil kan det ligges ovenpå dit nuværende trægulv. Tæppelager eksperter forslår at vis du har eksiterende vinyl gulv, fjernes dette. Ellers bliver gulvet for blød.

En af de andre store fordele er at gulvet er enormt slidstærkt, rengørings venlig og kommer i et hav af farver og designs. Både hårde som bløde.

Det betyder at du kan tilpasse det til din indretningsstil. Gulvet vil oven i købet virke lydabsorberende og isloerende.

Så hvad er fordelene ved Vinylgulv?

  1. Prisen¨
  2. Let at ligge
  3. Design muligheder
  4. Slidstærkt
  5. Rengøringsvenligt.

Hvilke rum er vinylgulv oplagt til?

Vinyl er oplagt i alle rum. Dette skyldes de mange forskellige designs man kan få. Dog findes der rum mere oplagt end andre. Bl.a. Køkkenet, entre eller bryggers.

Tilvælger man LVT plankegulv vil et oplagt valg være stuen eller soveværelset. Gulvet ligner ofte et trægulv.

#TIP: Vinyl har det som udgangspunkt fint med gulvvarme. Tjek dog altid op på dette inden i køber vinyl til et rum med gulvvarme.

Vinyl i vådrum?

Ikke alt vinyl egner sig til vådrum. Her skal du kigge på vådrumsvinyl som er GVK-godkendt. Godkendelsen stiller en række krav til produktet bl.a. tykkelsen, kvalitet og at produktet kan svejses.

Her det vigtigt at du søger Professionelt hjælp da det godt kan give dig sved på panden. Og forsikringen dækker ikke hvis selv giver dig i kast med opgaven.

Læg selv gulvet, eller lad vores gulveksperter gøre det

Et helt nyt gulv er ikke en let beslutning. Ofte er man i tvivl uanset, hvilket materiale man vælger. Er Vinylgulv det rette valg for dig? Hos tæppelager.dk er der heldigvis en masse hjælp og inspiration at hente. Vi står klar med rådgivning, vejledning og hammer gode tilbud.

Besøg vores butik i Herlev eller bestil en gratis opmåling, og vi sender en af vores fagfolk ud og besøger dit hjem. Her kan du få en snak med vores fagmand om hvilke løsninger, priser og materialer der mest optimale for dig og dit hjem.  

Vi pris matcher altid den laveste pris på markedet, med identiske produkter fra vores sortiment. Vi går ikke på kompromis med kvalitet bare fordi vi er billigere. Vi er trodsalt Danmarks største tæppe outlet. 😉

Du kan altid bestille et gratis og uforpligtende besøg af vores gulvekspert.

Book en gulvekspert her. Eller tag forbi tæppelager i Herlev.

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.