fbpx

Artikler   Information   Butikker

TÆPPELAGER .DK

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

SmarTex 670D Brown | Vinyl

516,00 kr. /m²

INKL. MOMS

Køb for 300 kr. og del din betaling op med ANYDAY

SMART 670D Brown er en stærk vinyl med filt på bagsiden, og kan monteres med lim. Dette er en vinyl som både egner sig til privat, samt. erhvers-brug. Denne vinyl giver en unik samt. realistisk fornemmelse af rigtig gulv, men har samtidig en blødgørrende og lyddæmpende effekt på din gå gang henover denne. Hér får du et vedligeholdelsesfrit gulv, som virkelig er nem at rengøre. BEMÆRK! – Denne vinyl sælges kun i 400cm rullebredde.

40 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt information

Yderligere information

Brand

SmarTex

Vinylgulv fra SmarTex. Planke vinylgulv i dark Brown

About this piece

SMART 670D Brown er en stærk vinyl med filt på bagsiden, og kan monteres med lim. Dette er en vinyl som både egner sig til privat, samt. erhvers-brug. Denne vinyl giver en unik samt. realistisk fornemmelse af rigtig gulv, men har samtidig en blødgørrende og lyddæmpende effekt på din gå gang henover denne. Hér får du et vedligeholdelsesfrit gulv, som virkelig er nem at rengøre. BEMÆRK! - Denne vinyl sælges kun i 400cm rullebredde.

Relaterede produkter

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

Andre Købte Også

 • Produktinformation

   

  Garanti
  5 år

  Online Gulvmarked

  Ja


  Produkt type

  Vinylgulv


  Gulvlook

  Planke


  Mærke Gulve

  SmarTex


  Farve

  Beige


  Velegnet til gulvvarme

  Ja


  Bagside Filt

  Ja


  Tykkelse:

  0.2.5mm


  Plankestørrelse
  Kontakt butikken for præcis størrelse.

  Slidlag

  0.20mm


  Vægt

   1400 g/m²


  Bredde

  400cm.


  Varenummer

  202321


  GTNI

  202321


  Certifikater 
  Vinylgulv certificering. 100 % recycle Vinylgulv fra UltraTex ISO certifikeret Vinylgulv fra UltraTex

Newsletter

Sign up to our newsletter

Brug for inspiration til tæpper?

VIND! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du chancen for at vinde et valgfrit juletræstæppe til en værdi af 995 kroner. Vinderen trækkes den 24/12, bliver offentliggjort i nyhedsbrevet og får direkte besked.

Løse tæpper
0
YOUR CART
 • No products in the cart.