fbpx

– OUTLET PRISER

Kategorier i Laminatgulve

MÅNDENS TILBUD

tilbud

BESTSELLER

best seller

Laminat sildeben

Laminat planker

Laminat Ensfarvede

Laminat Klikgulve

Smukt naturtro og slidstærkt alternativ til Træ eller flisegulv.

Klikgulv er et praktisk og yderst smukt alternativ til et træ eller flisegulv. Laminat og LVT gulve er skræddersyet til langt de fleste hjem og tåler både skidt og snavs.

 

Filter
search
Price
Vælge Materiale
Vælge Farve
Rulle brede
search
Price
Vælge Materiale
Vælge Mønstre
Vælge Farve

Måler, Bringer og Installere

Hos Tæppelager klare vi det hele. Få et inspirerende hjemmebesøg af vores gulv ekspert og få hjælp og vejledning. Vi ved at udskifte ens tæppe eller gulv er en stor opgave. Derfor er vi her til at hjælpe dig igennem hele processen.

Klikgulve – Fantastisk alternativ til trægulv

Har du krav til et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv, men har overvejet trægulv? Eller fliser? Så er Klikgulv det perfekte valg for dig og dine omgivelser.

Et Laminatgulv er nem at rengøre og vedligeholde. Det er faktisk tæt på vedligeholdelsesfrit, det skal hverken lakeres eller slibes.

Alle laminat samt LVTgulve hos tæppelager er egnet til gulvvarme

Laminat og LVT gulve er lette, at rengøre

Ønsker du den naturtro og flotte æstetik ved trægulve? Men kan ikke overskue sarte træsorter eller vedligeholdelse? Eller har du altid ønsket dig et lækkert naturtro flisegulv, men er nervøs for de revner og vedligeholdelse der følger med? Så har vi løsningen til dig.
Et oplagt valg er klikgulv som kommer i Laminat og LVT variationer, som giver dig et naturtro og smukt hjem, hvor krav til det daglige familieliv ikke gør man skal på kompromis med de æstetiske skønheder som træ og flise gulv giver i hjemmet.
Slut med at være nervøs for børn og våde sko. Slut med at tænke på et tungt møbel eller en hund glider hen over gulvet og man skal fælde en tåre hver gang. Laminatgulve er både slidstærke, modstandsdygtige og let at rengøre.

Egner laminatgulve sig til alle rum?

Som tidligere benævnt, er der mange fordele ved laminatgulve. 1. de er nemme at rengøre 2. de er slidstærke 3. de har et naturtro udtryk. Det betyder altså de er egnet til alle rum.

f.eks. i køkkenet hvor der til tider ofte kan være fart på, pander der svinges, børn der taber sit bestik eller stole der rykkes. Her kan et slidstærkt gulv hvor rengøringen er let være et essentielt sted, at vælge laminatgulv.

Er det i en gang eller stue hvor det minder om en motorvej efter folk har fået fri. Så kan laminatgulv være en god ide.
Så i det store billede, kan laminatgulve tilvælges i hele dit hjem udover badeværelser eller andre rum hvor vandpåvirkning kan forekomme. Her er det altså en god ide at finde et andet slags gulv.

Kan jeg selv ligge laminat eller LYT gulv?

Alt kan lade sig gøre, hvis du har skruet hænderne ordentligt på. Men det kræver en del erfaring at lægge gulve i hjemmet. Inden du begiver dig ud i det, vil jeg forslå du ser vores videoer på YouTube ’’ Lær at ligge laminatgulv over en nat’’

Laminatgulve ligges som et svømmende gulv, det betyder at det ligger løst på undergulvet, uden brug af lim eller søm, men igennem et kliksystem.  Det kan derfor monteres direkte på det nuværende gulv.

Hint# laminatgulve kan også limes eller sømmes. Men sørg for at undersøge den valgte metode inden opstart.

#shh et lille ekstra snyde tip 😉

Tæppelager tilbyder gratis opmåling, hvor vi guider dig og hjælper dig med inspirerende råd, her tilbyder vi også at hjælpe dig med at ligge det ønskede gulv. Så er du helt grøn og uerfaren på området. Så bare rolig, vi har professionelle gulvmontør, der står klar til at hjælpe dig.

BOOK HER!

Køb dit Klikgulv hos Tæppelager

Et helt nyt gulv er ikke en let beslutning. Ofte er man i tvivl uanset, hvilket materiale man vælger. Er laminat gulv det rette valg for dig? Hos tæppelager.dk er der heldigvis en masse hjælp og inspiration at hente. Vi står klar med rådgivning, vejledning og hammer gode tilbud på laminatgulve.

Besøg vores butik i Herlev eller bestil en gratis opmåling, og vi sender en af vores fagfolk ud og besøger dit hjem. Her kan du få en snak med vores fagmand om hvilke løsninger, priser og materialer der mest optimale for dig og dit hjem.  

Vi pris matcher altid den laveste pris på markedet, med identiske produkter fra vores sortiment. Vi går ikke på kompromis med kvalitet bare fordi vi er billigere. Vi er trodsalt Danmarks største tæppe outlet. 😉

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.