fbpx

TÆPPELAGER .DK

Artikler   Information   Butikker

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Deco Mode Salzburg | Laminatgulv

171,12 kr. /pr kvm

INKL. MOMS

Vær opmærksom på at du køber 1 pakke som indeholder x antal kvm

Deco Mode levere fantastiske og slidstærke Laminatulve til private. De er kendt for deres utrolige naturtro gulve Deco Mode Salzburg Laminatgulv er uden undtagelse. og fås til en SPOT pris for 69 kr. pr kvm. – Normalpris: 149 DKK pr. kvm Pakkeindhold: 2,48kvm.  – Bemærk at prisen er pr. pakke, og derfor ikke den samme pris som prisen pr. kvm.

62 på lager

Produkt information

Type Planke
Kantafslutning 4V-rille
Slidstyrke  31
Kliksystem Just Klik
Egnet til Gulvvarme Ja
Garanti 15 års bolig garanti
Pakke indhold 2.48kvm
 

About this piece

Deco Mode levere fantastiske og slidstærke Laminatulve til private. De er kendt for deres utrolige naturtro gulve Deco Mode Salzburg Laminatgulv er uden undtagelse. og fås til en SPOT pris for 69 kr. pr kvm. - Normalpris: 149 DKK pr. kvm Pakkeindhold: 2,48kvm.  - Bemærk at prisen er pr. pakke, og derfor ikke den samme pris som prisen pr. kvm.

Relaterede produkter

Andre Købte Også

Products not found

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.