fbpx

TÆPPELAGER .DK

Artikler   Information   Butikker

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Visgraat Sildeben – Natur eg | Laminatgulv

258,74 kr. /pr kvm

INKL. MOMS

Vær opmærksom på at du køber 1 pakke som indeholder x antal kvm

Visgraat Sildeben i natur eg – Normalpris: 329 DKK pr. kvm – Nu kun 209 kr pr. kvm Visgraat Sildeben er et af vores mest populære Sildebens Laminatgulv. Laminatgulve har en utrolig høj slidstyrke og et utrolig flot naturligt look.  De store Sildebensparket stykker gør dem passende til store som små rum. Pakkeindhold: 1,238kvm – Bemærk at prisen er pr. pakke, og derfor ikke den samme pris som prisen pr. kvm.

96 på lager

Produkt information

 
Type Sildeben
Kantafslutning 4V-rille
Slidstyrke  32
Længde 66,5 cm
Bredde 13,3cm
Tykkelse 8 mm
Pakkeindhold 1.238m²
Gulvvarme Egnet
Farve Grå/Brun eg
Fabriksgaranti 20 år
Produceret Belgien
Pris pr. kvm 209DKK

About this piece

Visgraat Sildeben i natur eg - Normalpris: 329 DKK pr. kvm - Nu kun 209 kr pr. kvm Visgraat Sildeben er et af vores mest populære Sildebens Laminatgulv. Laminatgulve har en utrolig høj slidstyrke og et utrolig flot naturligt look.  De store Sildebensparket stykker gør dem passende til store som små rum. Pakkeindhold: 1,238kvm - Bemærk at prisen er pr. pakke, og derfor ikke den samme pris som prisen pr. kvm.

Relaterede produkter

Andre Købte Også

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.