fbpx

TÆPPELAGER .DK

Artikler   Information   Butikker

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

SmartTex Grey | Vinyl

516,00 kr. /m²

INKL. MOMS

Køb for 300 kr. og del din betaling op med ANYDAY

SmartTex Grey Vinyl – et ekstraordinært gulv med en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik. Dette vinylgulv er ideelt til både privat og erhvervsmæssig brug. Med sin filt på bagsiden og mulighed for limmontering garanterer det en problemfri installation og en behagelig gåoplevelse.

40 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt information

Garanti 5 år
Produkt type Vinylgulv Planke
Mærke SmarTex
Farve Grey space
Egnet til gulvvarme Ja
Bagside filt Ja
Tykkelse & slidlag 2,5mm – 2mm
Plankestørrelse Kontakt os
Brede 400cm.
Vinylgulv certificering. 100 % recycle Vinylgulv fra UltraTex ISO certifikeret Vinylgulv fra UltraTex

About this piece

SmartTex Grey Vinyl - et ekstraordinært gulv med en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik. Dette vinylgulv er ideelt til både privat og erhvervsmæssig brug. Med sin filt på bagsiden og mulighed for limmontering garanterer det en problemfri installation og en behagelig gåoplevelse.

Relaterede produkter

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

Andre Købte Også

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.