fbpx

TÆPPELAGER .DK

Artikler   Information   Butikker

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Polaris Charlotte | Vinyl

139,00 kr. /m²

INKL. MOMS

Køb for 300 kr. og del din betaling op med ANYDAY

Polaris Charlotte 990M Vinylgulv – en del af vores Polaris-kollektion. Vores vinylgulve er kendt for deres flotte og moderne designs, der passer perfekt til alle rum i dit hjem. Med sin luksuriøse tykkelse og en attraktiv udsalgspris er Polaris Charlotte 990M det ideelle valg for dig, der ønsker et super dejligt ensfarvet betonlook til dit hjem.

Produkt information

Garanti 10 år
Produkt type Vinylgulv Planke
Mærke Polaris Charlotte Beton
Farve Grey Ensfarvede
Egnet til gulvvarme Ja
Bagside filt Ja
Tykkelse & slidlag 2,8mm. – 0.25mm
Brede 300cm. og 400cm.
Vinylgulv certificering. 100 % recycle Vinylgulv fra UltraTex ISO certifikeret Vinylgulv fra UltraTex

About this piece

Polaris Charlotte 990M Vinylgulv - en del af vores Polaris-kollektion. Vores vinylgulve er kendt for deres flotte og moderne designs, der passer perfekt til alle rum i dit hjem. Med sin luksuriøse tykkelse og en attraktiv udsalgspris er Polaris Charlotte 990M det ideelle valg for dig, der ønsker et super dejligt ensfarvet betonlook til dit hjem.

Relaterede produkter

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

Andre Købte Også

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.