fbpx

TÆPPELAGER .DK

Artikler   Information   Butikker

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Classen Oak Light Natural | Laminatgulv

234,80 kr. /pr kvm

INKL. MOMS

Vær opmærksom på at du køber 1 pakke som indeholder x antal kvm

Classen Oak light natural Laminatgulv – Dette imponerende plankelignende klikgulv, med en slidstyrke på 32, tilføjer en fortryllende atmosfære til ethvert rum. Med sin enestående kvalitet og lette vedligeholdelse er dette gulv en ægte fornøjelse. Vores laminatgulv er skabt til at imponere og udfolde sig i din bolig. Hvert eneste bræt er omhyggeligt designet og fremstillet i Tyskland, hvilket garanterer enestående kvalitet og pålidelighed. Det er mere end blot et gulv – det er et mesterværk af håndværk. Nyd denne eksklusive mulighed:
  • Normalpris: 239 DKK pr. kvm
  • SPOT PRIS: 119 DKK pr. kvm
Bemærk, at prisen er angivet pr. pakke, og det er vigtigt at bemærke, at denne pris ikke er det samme som prisen pr. kvm. Hver pakke indeholder 1,496 kvm af dette enestående gulv, der bringer skønhed og funktionalitet til dit hjem. Pakkeindhold: 1,973kvm.

63 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt information

Produktinformation

 

Pakkeindhold:
 1,973kvm.. – Bemærk at prisen er pr. pakke, og derfor ikke den samme pris som prisen pr. kvm.

Garanti
20 års bolig-garanti og 3 år i erhverv

Online Gulvmarked

Ja – Fås flere modeller/farver


Produkt type

Klikgulv


Gulvlook

Planke


Mærke Gulve

Classen


Farve

Light Natural 52553


Velegnet til gulvvarme

Ja


Producent
Produceret i Tyskland

Egnet til:
Undergulvet må max have en tolerance på +/- 2mm. over 2m
Vandtæt:
Ja Vandtæt Megaloc låsesystem
Overflade:

overflade kombineret med de 4 fasede kanter er med til at fremhæve plankeeffekten


Slidestyrke:

32


Varenummer

202369


GTNI

202369


Certifikater 
Vinylgulv certificering. 100 % recycle Vinylgulv fra UltraTex ISO certifikeret Vinylgulv fra UltraTex

About this piece

Classen Oak light natural Laminatgulv - Dette imponerende plankelignende klikgulv, med en slidstyrke på 32, tilføjer en fortryllende atmosfære til ethvert rum. Med sin enestående kvalitet og lette vedligeholdelse er dette gulv en ægte fornøjelse. Vores laminatgulv er skabt til at imponere og udfolde sig i din bolig. Hvert eneste bræt er omhyggeligt designet og fremstillet i Tyskland, hvilket garanterer enestående kvalitet og pålidelighed. Det er mere end blot et gulv – det er et mesterværk af håndværk. Nyd denne eksklusive mulighed:
  • Normalpris: 239 DKK pr. kvm
  • SPOT PRIS: 119 DKK pr. kvm
Bemærk, at prisen er angivet pr. pakke, og det er vigtigt at bemærke, at denne pris ikke er det samme som prisen pr. kvm. Hver pakke indeholder 1,496 kvm af dette enestående gulv, der bringer skønhed og funktionalitet til dit hjem. Pakkeindhold: 1,973kvm.

Relaterede produkter

Andre Købte Også

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.