fbpx

TÆPPELAGER .DK

Artikler   Information   Butikker

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Comfy Hvid | Tæppe

0,00 kr. /pr kvm

INKL. MOMS

Vær opmærksom på at du køber 1 pakke som indeholder x antal kvm

Er vinteren for kedelig? – Ikke rigtigt! Dette er den perfekte tilføjelse til dit hjem. Et smukt og behageligt tæppe i det absolut blødeste materiale, som varmer dine fødder på en kold dag. Virkelig stilfuld tilføjelse til din stue eller soveværelse.

Produkt information

Produkt type Løst tæppe
Tæppe brand Comfy
Tæppe Look  Ensfarvede Hvid
Størrelser 80 x 150| 120 x 170| 160 x 230| Ø100×100 & Ø80X80Ccm
Materiale Shaggy
Varenummer 202102

About this piece

Er vinteren for kedelig? - Ikke rigtigt! Dette er den perfekte tilføjelse til dit hjem. Et smukt og behageligt tæppe i det absolut blødeste materiale, som varmer dine fødder på en kold dag. Virkelig stilfuld tilføjelse til din stue eller soveværelse.

Relaterede produkter

Andre Købte Også

Products not found

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.