fbpx

Artikler   Information   Butikker

TÆPPELAGER .DK

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Kunstgræs | Rulle

139,00 kr. /m²

INKL. MOMS

Køb for 300 kr. og del din betaling op med ANYDAY

Lækkert kunstgræs tæppe, som tåler masser sol, vand og slid. Det perfekte kunstgræs og lige dét du søger. Hos Tæppelager får du det nu til 50%, så slå til nu inden det er forsent.   

Produkt information

Yderligere information

Kunstgræs Sommer Grøn Altan Terresse Have

About this piece

Lækkert kunstgræs tæppe, som tåler masser sol, vand og slid. Det perfekte kunstgræs og lige dét du søger. Hos Tæppelager får du det nu til 50%, så slå til nu inden det er forsent.   

Relaterede produkter

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

Andre Købte Også

Products not found

Kunstgræs tæppe i metermål. Rullebredden er på 400cm. og kan tåle vand i alle mængder. Græsset har en pvc bagside med drænhuller.  – Hér får du lækkert, flot og slidstærkt kunstgræs i ekstrem kvalitet.
  • Type: Tufted (UV Stabilitet 2.000 timer)
  • Farve: Grøn (Findes også i grå)
  • Bagside: PVC, med drænhuller
  • Materiale: 60% Polyester, 40% Polypropylene
  • Luvvægt: 665g. pr. kvm.
  • Bredde: 400cm.
Normalpris: 289 DKK pr. kvm. SPOT PRIS 139 DKK pr. kvm.      

Newsletter

Sign up to our newsletter

Brug for inspiration til tæpper?

VIND! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du chancen for at vinde et valgfrit juletræstæppe til en værdi af 995 kroner. Vinderen trækkes den 24/12, bliver offentliggjort i nyhedsbrevet og får direkte besked.

Løse tæpper
0
YOUR CART
  • No products in the cart.