fbpx
Tilbud

Kunstgræs | Rulle

139,00 kr.

Lækkert kunstgræs tæppe, som tåler masser sol, vand og slid. Det perfekte kunstgræs og lige dét du søger. Hos Tæppelager får du det nu til 50%, så slå til nu inden det er forsent.   

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

Den værste fjende. ’’ Pletter. ’’ Pletter opstår ved spild eller afsmitning. Fjernes disse ikke omgående uanset tæppet du har, kan det være ende på et dejligt tæppe. Yd følgende hjælp til at fjernede de ønskede pletter.

Lækkert kunstgræs tæppe, som tåler masser sol, vand og slid. Det perfekte kunstgræs og lige dét du søger. Hos Tæppelager får du det nu til 50%, så slå til nu inden det er forsent.   

Måler, Bringer og Installere

Hos Tæppelager klare vi det hele. Få et inspirerende hjemmebesøg af vores gulv ekspert og få hjælp og vejledning. Vi ved at udskifte ens tæppe eller gulv er en stor opgave. Derfor er vi her til at hjælpe dig igennem hele processen.

SERVICES

Tæppelageret tilbyder en bred scare af services. Vi sikre dig, at du med garanti får et gulv, vinyl eller tæppe efter din smag. 

Gratis fragt

Ved køb over 8500 kr. 

Afsendes samme dag

Alle bestillinger inden 12:00

Pris match

Du finder det ikke billigere

Gratis opmåling

Kontakt butikken

Kunstgræs tæppe i metermål. Rullebredden er på 400cm. og kan tåle vand i alle mængder. Græsset har en pvc bagside med drænhuller.  – Hér får du lækkert, flot og slidstærkt kunstgræs i ekstrem kvalitet.
  • Type: Tufted (UV Stabilitet 2.000 timer)
  • Farve: Grøn (Findes også i grå)
  • Bagside: PVC, med drænhuller
  • Materiale: 60% Polyester, 40% Polypropylene
  • Luvvægt: 665g. pr. kvm.
  • Bredde: 400cm.
Normalpris: 289 DKK pr. kvm. SPOT PRIS 139 DKK pr. kvm.      

Brug for inspiration til tæpper?

VIND! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du chancen for at vinde et valgfrit juletræstæppe til en værdi af 995 kroner. Vinderen trækkes den 24/12, bliver offentliggjort i nyhedsbrevet og får direkte besked.

Løse tæpper

Newsletter

Sign up to our newsletter

0
YOUR CART
  • No products in the cart.