fbpx

TÆPPELAGER .DK

Artikler   Information   Butikker

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Palermo Orkide | Tæppe

0,00 kr. /pr kvm

INKL. MOMS

Vær opmærksom på at du køber 1 pakke som indeholder x antal kvm

Palermo Orkide Tæppe – Skab et elegant og enkelt udtryk i dit hjem med vores fladvævede tæppe, der passer perfekt til enhver indretning. Dette tæppe er ikke bare et tæppe; det er et kunstværk til dine gulve, designet med et simpelt mønster og beroligende farver, der skaber ro og harmoni i ethvert rum. Palermo Orkide Tæppe har en flad vævning giver ikke kun et moderne look, men gør også tæppet let at vedligeholde. Tæppet er ikke kun smukt, det er også praktisk med sin gelbagside, der tilføjer en ekstra dimension af komfort. Denne gelbagside gør tæppet blødere at stå på, hvilket gør det ideelt til både stue, soveværelse eller ethvert rum, hvor du ønsker at tilføje en touch af luksus.

Produkt information

Garanti 10 år
Produkt type Løst tæppe
Tæppe brand Palmero
Tæppe Look  Trekantet mønster og simple farver.
Størrelser | 80 x 150| 80 x 240| 140 x 200 | 160 x 230 | 200 x 290 | 240 x 340 |
Materiale 100% Polypropylene med gelbagside
Varenummer 20234
 

About this piece

Palermo Orkide Tæppe - Skab et elegant og enkelt udtryk i dit hjem med vores fladvævede tæppe, der passer perfekt til enhver indretning. Dette tæppe er ikke bare et tæppe; det er et kunstværk til dine gulve, designet med et simpelt mønster og beroligende farver, der skaber ro og harmoni i ethvert rum. Palermo Orkide Tæppe har en flad vævning giver ikke kun et moderne look, men gør også tæppet let at vedligeholde. Tæppet er ikke kun smukt, det er også praktisk med sin gelbagside, der tilføjer en ekstra dimension af komfort. Denne gelbagside gør tæppet blødere at stå på, hvilket gør det ideelt til både stue, soveværelse eller ethvert rum, hvor du ønsker at tilføje en touch af luksus.

Relaterede produkter

Andre Købte Også

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.