fbpx

Artikler   Information   Butikker

TÆPPELAGER .DK

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Bianca Grå | Tæppe

109,00 kr. /m²

INKL. MOMS

Køb for 300 kr. og del din betaling op med ANYDAY

Står du og mangler et flot og slidstærkt væg til væg tæppe i lysegrå farve, så slå til nu. Tæppet kan bruges i eksempelvis stuen, kontoret, soveværelset eller ude på gangen. Tæppelager Normalpris: 169 DKK pr. kvm.

Produkt information

Yderligere information

Bianca Light Grey Tæppe

About this piece

Står du og mangler et flot og slidstærkt væg til væg tæppe i lysegrå farve, så slå til nu. Tæppet kan bruges i eksempelvis stuen, kontoret, soveværelset eller ude på gangen. Tæppelager Normalpris: 169 DKK pr. kvm.

Relaterede produkter

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

Andre Købte Også

Products not found

Blødt og lækkert tæppe i god kvalitet. Passer perfekt i entréen, soveværelset eller i stuen. Tæppet har en filtbagside og er nem at holde ren.
  • Bouclé 5/32” – Lige tufting
  • Farve: Grå
  • Bagside: Filt
  • Materiale: 100% polypropylene
  • Luvvægt: 680g. pr. kvm
  • Bredde: 400cm.
Normalpris: 169 DKK pr. kvm. SPOT PRIS 109 DKK pr. kvm.    

Newsletter

Sign up to our newsletter

Brug for inspiration til tæpper?

VIND! Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du chancen for at vinde et valgfrit juletræstæppe til en værdi af 995 kroner. Vinderen trækkes den 24/12, bliver offentliggjort i nyhedsbrevet og får direkte besked.

Løse tæpper
0
YOUR CART
  • No products in the cart.