fbpx

TÆPPELAGER .DK

Artikler   Information   Butikker

– OUTLET PRISER

Brug for hjælp?

+45 33 23 06 51

Varde Sort | Tæppe

129,00 kr. /m²

INKL. MOMS

Køb for 300 kr. og del din betaling op med ANYDAY

Varde Sort | Tæppe

Simpelt tæppe med skumbagside. Dejlig at gå på, og det perfekte tæppe til hjemmet. BEMÆRK at denne vare er STÆRKT NEDSAT!

Produkt information

Luvvægt 600g. pr. kvm.
Produkt type Boucle 5/32 – 100% Polypropylene
Farve Antracit, Grå og Sort
Filt på bagsiden  Nej Skum
Bredde 400cm
 

About this piece

Varde Sort | Tæppe

Simpelt tæppe med skumbagside. Dejlig at gå på, og det perfekte tæppe til hjemmet. BEMÆRK at denne vare er STÆRKT NEDSAT!

Relaterede produkter

About the company

Med Tæppelagers Online Gulvmarked får du fantastiske produkter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi stræber efter at tilbyde markedets bedste priser på et nøje udvalgt sortiment, der er velegnet til dig, der ønsker at montere gulve, tæpper eller fliser selv.

Tæppelagers Online Gulvmarked tilbyder ikke ekstra services eller mulighed for returnering i butikken. Til gengæld præsenterer vi et imponerende udvalg til meget attraktive priser. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller behøver hjælp med reklamationer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer +45 33 23 06 51 eller sende en e-mail til info@taeppelager.dk

Produkterne tilbydes primært online på tæppelager.dk, så du skal kontakte os, hvis du skal se produkt prøver i vores fysiske butik

OBS. Alle produkter er ikke tilgængelige på tæppelager.dk. Kontakt derfor tæppelageret eller besøg vores lokale butik for at se udvidet sortiment. 

Andre Købte Også

Products not found

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.