fbpx

– OUTLET PRISER

Tæppefliser

Tæppefliser – Danmarks bedste priser

Tæppe Fliser byder på uendelige muligheder. Et populært valg til hjemmet.

Tag på udkig i vores udvalg her. Finder du ikke dit ønsket Tæppegulv? Ring eller kig ned i butikken, hvor vi får nye, var hjem på ugelig basic.

Søg

Best Sellers

TæppeFliser

Måler, Bringer og Installere

Hos Tæppelager klare vi det hele. Få et inspirerende hjemmebesøg af vores gulv ekspert og få hjælp og vejledning. Vi ved at udskifte ens tæppe eller gulv er en stor opgave. Derfor er vi her til at hjælpe dig igennem hele processen.

SERVICES

Tæppelageret tilbyder en bred scare af services. Vi sikre dig, at du med garanti får et gulv, vinyl eller tæppe efter din smag. 

Gratis fragt

Ved ordre over 4500,-

GRATIS OPMÅLING

+10% rabat

Prismatch

Vi matcher laveste pris

Gratis prøver

Op til 5 gratis prøver

Returpolitk

30 dags returret

Vinylgulve kommer i mange farver og mønstre. Det er næsten kun tankerne der sætter begrænsningen. Gulvet er behageligt, blødt og godt for akustikken. Og alsidigt til mange hjem.

Unikke løsninger med tæppefliser

Tæppefliser er en fleksibel og praktisk løsning, som kan tilvælges i stedet for væg-til-væg-tæppe-
Helt enkelt er det et gulvtæppe, der lægges i fliser. Du kan frit kombinere alverdens farver og mønstre, og herved skabe et 100 % personligt og unikt gulvtæppe. Det er kun din fantasi der sætter grænserne. De kreative muligheder med tæppefliser er uendelige.

Har du løst til at vælge en løsning, hvor alle tæppefliserne har samme farve, kan dette. Selv ensartede tæppefliser skaber et spændene og personligt udtryk.

Og ved du hvad? Tæppeflise er enormt lette at rengøre. Det sparer dig både for tid og besvær i hverdagen.

Hvad er fordelene ved tæppefliser?

Tæppefliser er tæppet med en høj slidstyrke og lang holdbarhed. Det er det de fleste af os drømmer om ikke? Vælger du tæppefliser, er slidstyrke præcis hvad du får. Tæppefliser er nemlig fladere end de fleste væg-til-væg-tæpper, og kan derfor holde til mere.

Bonus fordel:

Tæppefliser har fordel, at de kommer i fliser. De enkle fliser kan derfor let udskiftes, hvis den går i stykker. Sammenlignet med væg-til-væg-tæpper, hvor hele tæppet skal udskiftet.

Køb tæppefliser hos Tæppelager.dk

Er du i tvivl om tæppefliser er den rigtige løsning for jeres bolig? Så book et gratis og uforpligtende hjemmebesøg af en af vores kære gulveksperter, her kommer vi med råd, vejledning og vareprøver for at se, hvad der passer til jeres behov.  

Læg selv gulvet, eller lad vores gulveksperter gøre det

Et helt nyt gulv er ikke en let beslutning. Ofte er man i tvivl uanset, hvilket materiale man vælger. Er Tæppefliser det rette valg for dig? Hos tæppelager.dk er der heldigvis en masse hjælp og inspiration at hente. Vi står klar med rådgivning, vejledning og hammer gode tilbud.

Besøg vores butik i Herlev eller bestil en gratis opmåling, og vi sender en af vores fagfolk ud og besøger dit hjem. Her kan du få en snak med vores fagmand om hvilke løsninger, priser og materialer der mest optimale for dig og dit hjem.  

Vi pris matcher altid den laveste pris på markedet, med identiske produkter fra vores sortiment. Vi går ikke på kompromis med kvalitet bare fordi vi er billigere. Vi er trodsalt Danmarks største tæppe outlet. 😉

Du kan altid bestille et gratis og uforpligtende besøg af vores gulvekspert.

Book en gulvekspert her. Eller tag forbi tæppelager i Herlev.

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.