fbpx

– OUTLET PRISER

Løse Tæpper

Find det perfekte tæppe til dit hjem

Løse tæpper er din fornyelse af hjemmet.

Løse tæppers effekt på indretningen er enorm. Du kan sætte dit helt eget præg på hvert enkelt rum. Lad din energi strømme igennem indretningen og pryde hvert et rum.

Tæppelager.dk forhandler tæpper i alle former, farver, udtryk og størrelser.

Vi ønsker at levere et bredt og dybt sortiment. Finder du ikke det du søger online – kig ned i butikken, hvor udvalget er nyt uge efter uge.

Filter
search
Price
Vælge Materiale
Vælge Farve
Rulle brede
search
Price
Vælge Materiale
Vælge Farve
Vælge størrelse

Måler, Bringer og Installere

Hos Tæppelager klare vi det hele. Få et inspirerende hjemmebesøg af vores gulv ekspert og få hjælp og vejledning. Vi ved at udskifte ens tæppe eller gulv er en stor opgave. Derfor er vi her til at hjælpe dig igennem hele processen.

Løsetæpper på gulvet kan pryde hvert et rum. Løse tæpper er ikke et nyt fenonem men et velkendt indretnings tricks brugt selv i de store riddersale. Tæpper hos tæppelageret kommer i alle størrelser, farver og udtryk som kan skabe særlige rammer og rum i dit hjem. Lad tæpperne varme dine føder og pryde din sjæl.

Bliv lidt klogere på dit køb her eller kig ned i butikken og vi vil guide dig igennem hele processen.

Tæppets placering betyder mere end du tror.

Vælg den rigtige placering. Tæppets placering er en af de vigtigste elementer, når du skal vælge dit tæppe.

Skal tæppet ligge et sted, hvor der stor gennemgang? Skal tæppet være slidstærkt.

Har du dyr? Børn skal tæppes nemt kunne gøres rent. Mens vis du single og ung måske søger et mere lunt og lækkert tæppe, der kræver mere rengøring.

Tæppets placering og ydre forhold burde afspejle dit endelig valg.

Ja såvel også prisen og dine præferencer, men placering må ikke glemmes.

Er der forskel på Tæppetyper?

Ja bestemt. Der findes 2 tæpper typer -udover de ægte tæpper.
De to typer er, tuftede og fladvævede, hvor variationsgraden er stor blandt de tuftede.
I de tuftede tæpper er løkker syet ind i et underlag, der holder tæppet sammen, hvorefter der sættes en bagside på. Løkkerne på forsiden kan være kortere eller længere, ligesom de kan være skåret op eller forblive intakte. Løkkerne, eller ”hårene”, kaldes luven, og den har stor betydning for tæppets egenskaber. Hvor de langluvede tæpper typisk føles bløde og lækre, kan de være svære at holde rene – ligesom de tåler slid dårligere. Modsat forholder det sig så for de kortluvede.

Fladvævede tæpper har ingen luv, der stikker op. Tæppet er simpelthen selve vævningen. Også her er variationen stor, og du kan både få luksusriøse, håndvævede kelimtæpper og tætte, slidstærke sisal- eller nylontæpper, der kan tåle det meste, en husstand kaster efter dem.

Sådan kan du holde dit tæppe rent.

Støvsuge mindst en gang ugeligt hvor du bruger motormundstykke. Kan dit tæppe tåle en rens forslås det, at man en gang årligt giver det en tæpperens.

Danmarks største udvalg af løse tæpper

Tæppelageret er en af Danmarks største outlet med tæpper, vinyl og gulve. Vi er det man kalder tæppe nørder. Vi er stolte tæppenørder som vil gøre alt for at hjælpe dig i mål med dit nye tæppe.

Har du brug for hjælp til at inspirerende løsninger til din bolig, er du mere end velkommen til at booke et gratis besøg eller kigge ned forbi vores butik.

VIND ET VALGFRIT TÆPPE

til en værdi af 995 kroner.

berber tæppe
0
YOUR CART
  • No products in the cart.